This question has suggested answer(s)

Unable to Set Parameters in Debug

Follow / 15 Nov 2013 at 3:25pm
When I chose Debug | Set parameters, I am unable to actually set any parameters.  Nor can I change the Null flag.  The Value column remains greyed out.  Any help appreciated.
(Toad 12, Oracle 11g)

Replies

All Replies
  • Follow / 15 Nov 2013 at 3:28pm
    We need a little more info here...what kind of variables are you trying to set the values for?
     
    From: ServiceAccount_Toad [mailto:bounce-ServiceAccount_Toad@toadworld.com]
    Sent: Friday, November 15, 2013 10:26 AM
    To: toadoracle@toadworld.com
    Subject: [Toad for Oracle - Discussion Forum] Unable to Set Parameters in Debug
     
    Thread created by ServiceAccount_Toad
    When I chose Debug | Set parameters, I am unable to actually set any parameters.  Nor can I change the Null flag.  The Value column remains greyed out.  Any help appreciated.
    (Toad 12, Oracle 11g)
    To reply, please reply-all to this email.

    Stop receiving emails on this subject.
    Or Unsubscribe from Toad for Oracle - General notifications altogether.
    Toad for Oracle - Discussion Forum

    Flag this post as spam/abuse.


    Sent from some electronic device that may or may not be an iPhone, iPad, Mac, PC or a VM hosted on one of the afore mentioned gizmos.

  • Suggested Answer
    Follow / 18 Nov 2013 at 6:52pm

    Hi

    This might explain all.

    http://www.youtube.com/watch?v=7HCInbar5_o


    Brg,

    Damir Vadas